Konsert på Hulen!

I juni spilte jeg en superhemmelig gig på Hulen, i anledning til 15-årsjubileumet til et studinekor. Men etter konserten var det ikke så hemmelig lengre. Mange ble lei seg fordi de ikke fikk anledning til å komme. Så nå pakker jeg Actionboksen og tar turen tilbake til Bergen og Hulen i oktober!

Nå er det Fatterns tur til å feire jubileum! For nøyaktig 10 år siden, fredagen i uke 40, hadde jeg min aller første konsert. Det var på et dataparty i Vestfold. Den gangen var det meg og Orgel-Jon. Og Steinar så klart, da som hånddukke. I tillegg til mitt tiårs-jubileum, har Kommando-Kalle akkurat fylt 40 år. Det blir Brus som gjør deg tysk og kake!

Fjellet under Nygårdsparken blir fylt med råflott actionmusikk for ekte ninjaer, livsfarlige fisk, en løve og en tiger og mye mye mer! Dere kan forvente kremlåter som Pepsi Power, Stilongs, Tørketrommeldamp, Brus som gjør deg tysk og selvsagt Badekaret til Pelle!

I tillegg til en svett rosa panter på scenen, har jeg også gitt Steinar lov til å komme å synge litt for dere. Nå har jeg også med meg min trofaste Orgel-Jon på Winamp, ninjaen Emil Suppe på gitar, og Kommando-Kalle på kalashnikov. Kanskje dukker også Doktor Kuk eller noen andre opp også.

Men selvsagt kommer du!

Vær der, eller vær pudding!

Foto fra mine to første konserter

Her er noen fotografier fra mine konserter på Polar Party
Alle foto: Polar Party/Kristine Berg-Olsen.